VAN / ÖZALP - Özalp Halk Eğitimi Merkezi

Spor Alanı Step-Aerobik Eğitimi kursu Özalp Aile Destek Merkezinde açılacaktır.

Kayıt olmak isteyenler Özalp Halk Eğitimi Merkezine gelip başvuru yapabilirler.

Şartlar: Okur-yazar olmak,

13 yaşını tamamlamış olmak,

Spor yapmaya sağlık açısından bir engeli olmamak

Son başvuru tarihi:09.12.2022

ÖZALP HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MESLEK VE TEKNİK KURSLARI

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı meslek kursları;  mesleği olmayanlara meslek edindirmek, mesleği olmakla birlikte mesleki becerilerini geliştirmek isteyenlerin istihdam edilebilirliğini artırmak amacıyla düzenlenmektedir.

Özalp Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde yer almakta olup ve aktif faaliyet gösterilen kurslar:

• Kooperatif Büro Elemanı
  • Arıcılık
  • Aşçı Çırağı
  • Aşçı Yardımcısı
  • Girişimcilik
  • Aile Eğitimi Kurs Programı (Aep)
  • Aile Okulu Eğitici Eğitimi
  • Akıllı Ev Sistemleri ve Ev Otomasyonu Geliştirme ve Uyum Eğitimi
  • Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü)
  • Cilt Bakımı Hizmetleri
  • Cilt Bakımı Teknikleri
  • Çocuk Üst Giysileri Dikimi (Etek-Pantolon)
  • Çocuk Üst Giysileri Dikimi (Gömlek-Bluz-Elbise)
  • El Nakışları
  • Fotoğraf Çekim Elemanı
  • Fotoğraf Çekimi
  • Genel Muhasebe
  • Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi
  • Kadın Badi Dikimi
  • Kadın Ceket Dikimi
  • Kâğıt Rölyef Yapımı
  • Kanaviçe Yapımı
  • Katı Ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi
  • Kooperatif Büro Elemanı
  • Okul Servis Araç Sürücüleri Eğitimi
  • Sürü Yöneticiliği
  • Sürü Yönetimi Elemanı
  • Tığ Örücülüğü
  • Tığ Ve Şiş Örücülüğü
  • Trikotaj
  • Rölyef

ÖZALP HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KÜLTÜR SANAT KURSLARI

Görsel ve işitsel sanat dalları:

İşitsel sanat dallarında; piyano, bağlama ve gitar kursları aktif bir şekilde faaliyet göstermektedir.

Görsel sanatlarda ; Kara kalem, yağlı boya, akrilik ve resim çalışması ve yaratıcı resim çalışmaları kursları aktif faaliyet göstermektedir.

Kültürel kurs kategorisinde ise; Halk oyunları, Ahşap gemi yapımı, filografi sanatı, dekoratif ahşap boyama, rölyef, ev aksesuarları yapımı, kanaviçe, zeka oyunları,satranç, tiyatro ve fotoğrafçılık kursları aktif faaliyet göstermektedir.

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BÜNYESİNDE AÇILAN BU KURSLARIMIZIN GÖRSELLERİ EKTEDİR:

Eyl

ÖZALP HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDE KADIN KOOPERATİFİ KURMA BİLGİLENDİRME TAPLANTISI...

Eyl

VAN (AA) - Van'ın Özalp belediyesi tarafından, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim müdürlüklerinin desteğiyle açılan Sürekli Eğitim Merkezi'nde sınava hazırlanan 30 öğrenci, üniversite hayalini gerçekleştirdi.

Belediye bünyesinde hizmet veren merkez, kırsal mahallelerde kurslara gitme imkanı bulamayan öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanmasına imkan sundu.

Ücretsiz ulaşım imkanının yanı sıra öğrencileri sosyal ve kültürel etkinliklerle de buluşturan merkezde, sınava hazırlanan öğrencilerden 30'u üniversiteye yerleşti.

Özalp Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sami Yıldırımçakar, merkezin ilk yılında güzel bir başarı elde ettiklerini belirterek emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

İLGİLİ GÖRSELLER EKTEDİR.