VAN / ÖZALP - Özalp Halk Eğitimi Merkezi

Ekm

II. KADEME STS BAŞVURULARI BAŞLADI.

I. KADEME STS BAŞVURULARI BAŞLADI

Ekm

Halkeğitim merkezi bünyesinde aşçı yardımcılığı kursu açılıyor.

Ekm

Halkoyunları kurs başvurusu için Halkeğitime gelerek başvurularını yapabilirler.

Ekm

Haftaiçi merkez adem de bayan kuaförlük kursu aaçılacaktır.Başvuru için halkeğitime başvurabilirsiniz.

Ekm

Halkeğitim bünyesinde haftaiçi erkek kuaförlük kursu açılacaktır.Başvurmak isteyenler halkeğitim merkezine gelebilirler.

Ekm

Halkeğitim bünyesinde özalp aile destek merkezinde kursumuz açılacaktır.Başvurmak isteyenler halkeğitime gelerek başvurabilirler.

Eyl

HALK EĞİTİM MERKEZİMİZDE GÖREV VERİLMEK ÜZERE ÇAĞRILAN USTA ÖĞRETİCİLERİMİZİN GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1.Kimlik Fotokopisi  (Lütfen Aslını da getirip teyit ediniz)

2. En Son Mezun Olduğu Okula Ait Diploma Fotokopisi (Lütfen Aslını da getirip teyit ediniz)

3. Formasyon Belgesi ya da Usta Öğretici Oryantasyon Kurs Bitirme Belgesi  (Lütfen Aslını da getirip teyit ediniz)

4. Ustalık ve Usta Öğreticilik Belgeleri (Lütfen Aslını da getirip teyit ediniz)

5. Adli Sicil Kaydı (Son 6 ay içinde alınmış ) (e-devlet üzerinden alınabilmektedir)

6. S.G.K Uzun Vadeli Hizmet Dökümü ve İşyeri Unvan Listesi (e-devlet üzerinden alınabilmektedir) (Daha önce resmi ve özel eğitim kurumlarında branşında eğiticilik yapmış veya başvuru alanında çalışmış usta öğretici adayları için)

7. Çalışabilmesinde sağlık yönünden bir engel olmadığına dair sağlık durumu beyan yazısı (kurumdan matbu olarak verilerek doldurup imzalanarak dosyaya bırakılacaktır)

8. Ziraat Bankası’na ait İBAN

9. Açılacak kurs çocuklara yönelik ise (18 yaşını doldurmamış kursiyerler) Veli İzin Dilekçeleri

10. Kursiyer Bilgi Formu (ek-1)(Halk Eğitimi Merkezinden alınacak)

11. Mavi Telli dosya ( 1 adet )

Kursiyer Başvuru Formu ( ek 1 )

Metnin PDF haline ulaşmak için tıklayınız.

KURS AÇAN ÖĞRETMENLERİN (MEB’e Bağlı) GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1.   Kimlik Fotokopisi

2.   Mezun Belgesi ( e-devlet üzerinden alınabilir )

3.   Sertifika veya Öğreticilik Belgesi ( lütfen aslını da getirip teyit ediniz )

4.   Üst Yazı (öğretmenin okulda aldığı ek ders saati ve

yer-öğrenci uygunluğu yazısı )

5.   Kursiyer Bilgi Formu (ek-1)(Halk Eğitimi Merkezinden alınacak)

6.  Açılacak kurs çocuklara yönelik ise (18 yaşını doldurmamış kursiyerler) Veli İzin Dilekçeleri

7.  Mavi Telli Dosya ( 1 adet )

Kursiyer Başvuru Formu  ( ek-1)

Eyl

Özalp Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşçisi kursu açılıyor.

Kurs koşulları:

En az ilkokul mezunu olmak,

18 Yaşını doldurmuş olmak,

Mesleğin gerektirdiği işleri yapabilecek bedensel ve fiziksel yeterliliğe sahip olmak.

Şartları sağlayıp başvuruda bulunmak isteyenler, kimlik fotokopisiyle kurumumuza uğrayıp kayıt yapabilirler.

SON BAŞVURU:29/09/2023

Eyl

26 eylül 2023 SALI günü saat 09.00' DA ÖZALP HALK EĞİTİM MERKEZİNDE I. KADEME STS (Seviye BELİRLEME SINAVI) YAPILACAKTIR.

Kimlik fotokopisi ile başvurabilirsiniz. Sınava girmek isteyenler Halk Eğitim Merkezine gelip başvurularını yapabilir.

Eyl

Özalp Halk Eğitimi Merkezine kimlik fotokopisiyle gelip başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Şartları:

1. Okuryazar olmak.

2. 6 yaşını doldurmuş olmak.

3. Kurs için planlanan oyunları yapacak zihinsel ve fiziksel özelliklere sahip olmak.

4. 18 yaşından küçükler için Veli/Vasi İzin Belgesi.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU TAKVİMİ

Haz

Özalp Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde yetişkin kadın ve erkeklere yönelikokuma- yazma kursları açılacaktır.

kimlik fotokopisi ile beraber Özalp Halk Eğitimi Merkezine gelip başvuruda bulunabilirsiniz.

Haz

GENEL MUHASEBE KURSU AÇILACAKTIR

Kursa katılmak isteyenler Özalp Halk Eğitimi Merkezine gelip başvuru yapabilir.

BASVURU ŞARTLARI:

• İlkokul mezunu olmak