VAN / ÖZALP - Özalp Halk Eğitimi Merkezi

Haz

özalp halk eğitimi merkezi bünyesinde keman kursu açılacaktır.

kayıt yapmak isteyenler kurumumuza gelip başvuru yapabilir.

13 YAŞINI DOLDURMUŞ HERKES KAYIT YAPABİLİR

Haz

özalp halk eğitimi merkezi bünyesinde piyano kursu açılacaktır. kayıt yapmak isteyenler kurumumuza gelip başvuru yapabilir.

Mrt

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ DİPLOMALARI BALDI ÖZALP HALKEĞİTİMİ MERKEZİNDEN ALABİLİRSİNİZ

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ / ÖZALP / VAN / Özalp Halk Eğitimi Merkezi

DÖNEM / TARİH : 2022-2023 ÖĞRT. YILI 1. DÖNEM / 21/12/2022

NOT: ÖNCEKİ DÖNEMLERİN DİPLOMALARI DA BASILMIŞTIR

DİPLOMALARINIZI TESLİM ALABİLİRSİNİZ.

Ock

Özalp Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde yetişkinler için okuma yazma kursu açılacaktır.

Kimlik fotokopisiyle Halk Eğitimi Merkezine gelip kayıt yapabilirsiniz.

Kursun temel amaçları arasında; okuma yazma bilmeyen kişilerin azalması, kişilerin yazılı olarak kendini ifade etme becerisini geliştirme bunun yanı sıra ilmi olarak kendini geliştirme olanağına erişmesini sağlama.

Okur yazar oranının arttığı bir toplumda bireylerin daha farklı roller oynadığı, daha eğitimli nesillerin yetiştiği bir dünyaya...

ÖZALP HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BÜNYESİNDE;

BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ (OPERATÖRLÜĞÜ) KURS PROGRAMI

PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI:

1. En az ilkokul/ilköğretim okulu mezunu olmak.

2. 13 yaşını tamamlamış olmak

PROGRAM SÜRESİ:

Kurs süresi toplam 163 ders saatidir.

KURSA KAYIT OLMAK İSTEYENLER ÖZALP HALK EĞİTİMİ MERKEZİNE GELİP BAŞVURU YAPABİLİR.

Eyl

Özalp Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan ' Muhasebe ve finansman kooperatifi büro elemanı ' başvuruları başladı.

Kimlik fotokopisi ile beraber başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuru şartları:

1. Okuma yazma bilmek veya ilkokul mezunu olmak.

2. Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel Özelliklere sahip olmak.

İSTİHDAM ALANLARI

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler Muhasebe ve Finans alanında:

1. Finans, muhasebe ve dış ticaret gibi ticari faaliyeti olan her türdeki kurum/kuruluşlar.

2. Muhasebe, muhasebe ve mali müşavirlik, yeminli mali müşavirlikler.

3. Şirket ve işletmelerin muhasebe birimleri vb. Yerlerde. 4. Kooperatif bürolarında çalışabilirler.

Kurs süresi:  736 saattir.

" O Ses Özalp Yarışması" basında büyük ilgi gördü.

İlçemizde düzenlenen "O Ses Özalp" ses yarışmamızın sonucunda dereceye giren öğrencilerimizi İlçe Kaymakamı Muhammet Emin NASIR makamında ağırlayarak öğrencilerimizi tebrik etti